Usein kysytyt kysymykset

Milloin henkilökuntaa on paikalla AMLGYMillä?

AMLGYMin vastaanotossa on henkilökuntaa paikalla aina arkisin tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 1615-1900 välisen ajan. Poislukien pyhäpäivät.

Mikä on halvin vaihtoehto salikortista?

-Jos käyt 1 kerran viikossa salilla, edullisin vaihtoehto on 10 tai 20 käynnin kortti.

-Jos käyt keskimäärin 2 kertaa tai enemmän viikossa salilla, jatkuva jäsenyys on edullisin vaihoehto.

Milloin AMLGYMillä on rauhallisinta?

Ruuhkaisin aika on arki-iltaisin klo 18-20 välillä, mutta toki silloinkaan ei ole liian ahdasta, vaan mahtuu vielä hyvin treenaamaan mukaan.

Pystyykö AMLGYMillä maksamaan liikuntaedulla?

Kyllä pystyy, meillä vastaanotetaan kaikkia suomessa käytössä olevia liikuntaetuja. Sekä hierontaan käy kaikki suomessa käytössä olevat hyvinvointietuudet.

Saako AMLGYMille tulla oman valmentajan/fysioterapeutin kans?

Kyllä, meille on tervetulleita myös ulkopuoliset ohjaajat. Asiakas, jolla on kortti voimassa, saa tuoda mukanaan valmentajan /fysioterapeutin ohjaamaan itseään. Jos taas valmentaja haluaa myös itse treenata samalla, valmentajalla tulee olla voimassaoleva salikortti tai hankkia kertakäynti.

Onko AMLGYMillä ikärajaa?

Ei ole. Nuoret, jotka kykenevät itse omatoimiseen harjoitteluun, saavat tulla iästä riippumatta meille treenaamaan yksinkin. Toki,  alaikäinen on aina huoltajan vastuulla.

Saako salille tulla eka kerralla ilmaiseksi?

Kyllä! Kaikille Iiläisille tai Iin välittömässä läheisyydessä asuville (ei ohikulkijoille ja muualla asuville) on mahdollista tulla tutustumaan ja kokeilemaan AMLGYMiä ilmaiseksi ensimmäisellä kerralla. Tutustumiskäynti suoritetaan respan aukioloaikoina, muina aikoina vaan kun asiasta on erikseen sovittu, ei ilman lupaa.
Yksittäisen kertakäynnin saat helposti verkkokaupasta, jos olet tutustumiskäynnin käynyt tai asut muualla.

Jäikö kysyttävää?

info.laajoki@gmail.com

Ota yhteyttä

050 407 1957