Vuokraa Tekstiilipesuri

Tekstiilipesurin avulla kodin tekstiilipinnat saavat uuden elämän. Onko autosi penkit, olohuoneen matto tai vaikka kangassohvasi tahrainen ja likaisen näköinen? Kokeile tekstiilipesurin vuokrausta, jolla saat tekstiilipinnat edullisesti uudenveroisiksi, raikkaiksi ja puhtaiksi.

Tekstiilipesuri on tehokas tapa pestä kodin tekstiilipintoja. Sen avulla pystyy pesemään ja puhdistamaan vaikeitakin tahroja sekä pinttynyttä likaa lähes kaikista tekstiileistä. Meiltä saat vuokralle tehokkaan, mutta helppokäyttöisen tekstiilipesurin, jolla puhdistat ammattimaisen tehokkaasti vaikeastikin tahriintuneet tekstiilipinnat.

Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella. Se suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävälle tekstiilille, jonka jälkeen se imee veden ja irtoavan lian takaisin säiliöön. Pesty pinta on käsittelyn jälkeen heti raikkaan puhdas ja se kuivuu nopeasti. Toisin kuin Höyry- tai painepesurilla pestessä, tekstiilipesuri imee irronneen lian sisäänsä. Tämä takaa puhtaan ja raikkaan pinnan kaikenlaisiin verhoiluihin.

Tekstiilipesuri ei tarvitse erikseen vesiliitäntää, voit laittaa veden ja pesuaineen pesurissa olevaan säiliöön. Tekstiilipesurissa käytetään tekstiilinpesuainetta, jonka saat vuokrauksen yhteydessä meiltä mukaasi.

Tekstiilipesuri on kevyt ja helposti liikuteltava, joten tekstiilipesurilla onnistuu myös ahtaampien tilojen pesut: esimerkiksi asuntoautot ja -vaunut, autot sekä veneet.

Tekstiilipesurin vuokraus sopii kenelle tahansa, eikä sen käyttö vaadi aikaisempaa kokemusta. Mukaan saat käyttöhjeet, jotta jälki on varmasti siistiä!

Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, tekstiviestillä tai Whatsappilla 0504071957 niin saahaan sultakin pinnat siisteiksi!

 

Tekstiilipesurin vuokrahinnat:

-29,90€ / vrk (sis 1 pesutabletin) lisätabletti 2€/kpl

-39,90€/ 2vrk (sis 2 pesutablettia) lisätabletti 2€/kpl

 

 

 

Ota yhteyttä

p. 0504071957